АТ «КІБ» приєднався до всеукраїнської кампанії Нацбанку #ШахрайГудбай

❗️Фактчек❗️: з 7 липня Національний банк України запускає Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай. 
 
Мета кампанії — навчити українців основним правилам безпеки безготівкових та онлайн-платежів.
 
АТ «КІБ» є одним з інформаційних партнерів компанії. Для нас важливо, щоби якомога більше українців були захищені від протиправних дій фінансових зловмисників.
 
Отже, цією публікацією починаємо корисну та цікаву кампанію, інформація якої може стати у пригоді всім споживачам банківських послуг, незалежно від віку та досвіду! 
 
«Якщо раніше ми боролися із накладками на банкомати, через які шахраї викрадали дані карток, то зараз ми боремося за обізнаність населення, адже в більшості випадків люди стають жертвами шахраїв через недотримання основних правил платіжної безпеки», — наголошує директор Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку Олексій Шабан. За його словами, торік в Україні відбулося майже 72 тисячі випадків незаконних дій із платіжними картами. 58% із них сталися в інтернеті. А от шахрайство з накладками на банкомати вже майже відійшло в минуле.
 

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»