АТ «КІБ» відновлює роботу Миколаївського відділення №1

З 19 травня 2020 року відновлено діяльність Миколаївського відділення №1 АТ «КІБ» у м. Миколаїв, розташованого за адресою: 54028, м. Миколаїв, вул. Космонавтів, буд. 81/27.
 

Робочі дні: Вівторок - П’ятниця з 9-00 до 18-00 Вихідні: Субота з 10-00 до 17-00 Неділя, понеділок - вихідний

Рекомендуємо клієнтам відділення при можливості користуватись дистанційними каналами обслуговування: Інтернет-банкінгом «CIB-online», мобільними додатками, терміналами самообслуговування.
 
Нагадаємо, що під час карантину актуальним буде розміщення депозиту через систему інтернет-банкінгу "CIB-online". Ви можете під'єднатися, не виходячи з дому, розміщувати та керувати депозитами, здійснювати платежі, перекази на інші картки, погашення кредитів тощо.
 
Також у разі розміщення депозиту через дистанційну систему інтернет-банкінгу "CIB-online" Ви отримаєте додатково до діючої ставки за депозитом +1% річних у гривні та +0,5% річних у доларах США або евро.
 
Дізнатися про можливості "CIB-online", ознайомитися з інструкцією щодо підключення та користування можна на сторінці.
 
Завантажуйте також мобільний додаток:
 
Google Play App Store
Якщо ви не маєте змоги обслуговуватися за допомогою системи дистанційного обслуговування інтернет-банкінгу «CIB-оnline», у Вас є можливість керувати режимом автоматичного продовження строку зберігання коштів за Договором банківського вкладу без відвідування відділення. Для зняття або встановлення ознаки автоматичного продовження строку зберігання коштів за Договором банківського вкладу вам достатньо звернуться до Контакт-центру Банку 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
 
Ми на зв’язку 24/7, тож завжди готові проконсультувати Вас за номером Контакт-центру
0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України), info@cib.com.ua або через месенджер на Фейсбуці.
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»