АТ «КІБ» впроваджено технологію 3D Secure 2.0 для підвищення захисту Ваших Інтернет-платежів!

Шановні Клієнти!

АТ «КІБ» радий повідомити Вам про впровадження технології 3D Secure 2.0 з метою підвищення захисту платежів, які здійснюються Клієнтами в мережі Інтернет з використанням платіжних карток Банку.
Послугу автоматично та безкоштовно підключено всім Клієнтам Банку за платіжними картками Mastercard, які підключені до послуги СМС-інформування.

За допомогою послуги 3D Secure, здійснюючи платіж в мережі Інтернет з використанням платіжної картки АТ «КІБ» на сайті, який підтримує версію 3D Secure 2.0, оплата буде переведена на захищену сторінку як на малюнку нижче:

Після цього на Ваш номер телефону, на який підключено послугу СМС-інформування, буде надіслано смс-повідомлення з ОТР - паролем:

Після введення ОТР - паролю – операція буде завершена.

В разі якщо смс-інформування не підключено або сайт не підтримує технологію 3D Secure 2.0 – операція буде здійснюватися без застосування послуги 3D Secure.

Увага: завжди тримайте пароль зі смс-повідомлення в секреті та нікому ніколи не розголошуйте його! Співробітники банку, продавці інтернет-магазинів та будь-хто інший не мають права запитувати у Вас пароль за жодних обставин!

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»