«Дитяча картка» від АТ «КІБ» – перша картка у житті!

Комерційний Індустріальний Банк радий презентувати новий картковий продукт – «Дитяча картка»! Вона  спеціально розроблена для маленьких сонечок – віком від 6 до 14 років, та підлітків – віком від 14 до 18 років.
 
Навіщо Вашій дитині ця картка? Бо світове майбутнє - за безготівковими транзакціями. Тому чим раніше дитина привчиться користуватися та керувати безготівковими засобами оплати - тим краще.
 
Переваги для Вашої дитини:
 

Дитина навчається фінансовій грамотності, плануванню витрат, заощадливості та відповідальному ставленню до грошей! Дитина самостійно розпоряджається коштами та має змогу накопичувати гроші та отримувати додатковий дохід у вигляді процентів на залишок коштів Дитина вчиться основам власних прав, як споживача товарів і послуг. Ці права - фундаментальні у становленні сучасної людини.

Переваги для батьків:
 

Ви чітко контролюєте, куди, коли і скільки грошей витратила Ваша дитина за допомогою інтернет-банкінгу «CIB-Online» та SMS. Дитина може витрачати тільки заданий Вами ліміт по її картці без права його змінити самостійно Зникає проблема, коли дитині раптово необхідні гроші, а Вас немає поруч. В будь-який момент Ви можете поповнити картку дитині (за допомогою сервісу переказу коштів з картки на картку Р2Р, систему інтернет-банкінгу «CIB-Online», через будь-який термінал самообслуговування або іншим зручним для Вас способом).

Замовити нову картку можна вже зараз у найближчому відділенні АТ «КІБ»!
 
Нагадуємо, що на час карантину Комерційний Індустріальний Банк змінив режим роботи відділень
 
Зверніть увагу, що відділення Банку працюють із перервами на провітрювання та дезінфекцію приміщення. Також Банк обмежив кількість клієнтів, які можуть одночасно перебувати у відділенні — до 5 осіб та дотримуватись дистанції не менше 1 метру від інших відвідувачів. За наявності у Клієнта симптомів хвороби Банк має право відмовити в обслуговуванні такого Клієнта у відділенні Банку. Ми цінуємо безпеку наших Клієнтів та співробітників, тому просимо усіх Клієнтів відвідувати відділення у масках.
 
Ми на зв’язку 24/7, тож завжди готові проконсультувати Вас за номером Контакт-центру
0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України), info@cib.com.ua або через месенджер на Фейсбуці.
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»