Картки Platinum від Комерційного Індустріального Банку – безконтактна досконалість

Комерційний Індустріальний Банк пропонує скористатися вигідною пропозицією. Усього за 200 грн Ви можете отримати преміальну банківську картку класу Platinum, яка буде самодостатньою банківською екосистемою у Вашому гаманці. Картка має ряд вагомих переваг, а саме:
 

випуск преміальної картки рівня Platinum з безконтактною технологією оплати PayPass. Менше дотиків - менше вірусів; додатковий дохід – 10% річних на залишок коштів на рахунку у гривні; безкоштовний випуск додаткових карток з ЧІП-модулем до рахунку (дитині, дружині та ін.); відсутність плати за обслуговування при здійсненні торгових операцій на суму від 10 тис. грн. (в іншому випадку 100 грн./міс. – лише в разі користування); безкоштовне поповнення рахунку; відсутня комісія за зміну ПІН-коду; безкоштовне надання довідки про стан рахунку (укр., англ.); можливість скористатись особливими пропозиціями та акціями від Mastercard.

Ваша VIP-картка всього за 200 гривень!
 
Детально на сайті за посиланням, за телефоном Контакт-центру 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України) або у найближчому відділенні АТ «КІБ» .
Замовляйте картку вже зараз!
 
%D0%91%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%80_Platinum_1_%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%20(1).jpg
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»