«Комерційний Індустріальний Банк» визнано переможцем XII ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «БАНК РОКУ - 2020»!

Переможцем XII - ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «БАНК РОКУ - 2020» у спеціальній номінації «Найкращий Банк з індивідуального підходу до Клієнтів» визнано Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк».

Почесну премію отримала Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Володимирівна Путінцева. Пані Тетяна очолює банк, у якому на сьогоднішній момент ідуть потужні процеси трансформації. За її словами в основу бізнес-моделі Комерційного Індустріального Банку закладений принцип Комплексного Рішення. Цей підхід передбачає, що клієнт не приходить в банк за конкретним продуктом, він приходить за рішенням своєї бізнес-задачі, а банківські продукти є лише інструментами для її вирішення.

Саме тому, у банку намагаються враховувати інтереси клієнтів не тільки під час продажу продуктів, а вже на етапі їх розробки. Розглядаючи задачу клієнта комплексно, можна запропонувати більш вигідний для нього варіант, який не тільки зменшить витрати по кредитному ресурсу, а й допоможе збільшити об’єм реалізації, тим самим підвищити прибуток.

Вручили нагороду Тетяні Володимирівні Генеральний директор Міжнародного Фінансового Клубу «БАНКИРЪ» Жанна Василівна Голік, та Голова Міжнародного Фінансового Клубу «БАНКИРЪ» Олег Миколайович Капралов.

- Для мене честь отримати нагороду від Міжнародного клуба «Банкір», тим більше у такий номінації як «Найкращий Банк з індивідуального підходу до Клієнтів». Хочу підкреслити, що такий підхід для нас є стратегічним напрямком взаємодії із клієнтами.

Наша мета створити екосистему, у який споживач наших послуг почував би себе максимально комфортно та захищено, починаючи від першого кроку до нашого відділення до укладення складних договорів. Я впевнена, що нам вдасться вибудувати таку систему у максимально стислі строки.

Ця нагорода — визнання професійної праці усього колективу нашого Банку. Тому висловлюю щиру подяку співробітникам! Нам завжди є куди зростати, а у нас залишилося багато непідкорених вершин.

Ще раз дякую всім, бажаю натхненної та плодотворної праці!, - заявила пані Тетяна.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»