Користуйтеся системою Клієнт-банк «PAY.CIB»!


Шановні клієнти, для Вашої зручності в здійсненні широкого спектра банківських операцій Комінбанку ми розробили зручну і функціональну систему Клієнт-банк «PAY.CIB».
 
Доступ в систему Клієнт-банк можливий двома способами: оффлайн і онлайн.
 
Offline-варіант, версія WinClient, можливий через додаток, встановлений локально на Вашому персональному комп'ютері / ноутбуці.
 
Online-варіант, web-версія, доступний через офіційну web-сторінку Банку Зайти на сторінку банку Ви можете, використовуючи інтернет-браузер Internet explore, Firefox, Google Сhrome.
 
Для роботи в обох версіях програмного комплексу використовуються однакові логіни, паролі та ключі. Також звертаємо Вашу увагу, що на web-сторінці Банку розміщені необхідні посилання і інструкції користувача як для першого входу в систему Клієнт-банк, так і для подальшої роботи з ним. Там же розміщені «Правила роботи з системою дистанційного банківського обслуговування», в яких описані необхідні заходи інформаційної безпеки, які необхідно виконувати для збереження ваших коштів і фінансової інформації.
 
Інформуємо Вас, що тимчасова недоступність оffline варіанту доступу до системи Клієнт-банку (версія WinClient) 25 червня 2020 року була пов'язана з плановим оновлення програмного комплексу для підвищення безпеки транзакцій і пов'язаних з цим тимчасових технічних труднощів. Доступ в систему Клієнт-Банк був можливий через Online варіант — web версію Клієнт-банк.
 
Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності та запевняємо, що всі оновлення та доопрацювання програмного забезпечення спрямовані виключно для підвищення якості роботи і безпеки програмного комплексу.
 
З Комінбанк Ви завжди в плюсі!

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»