«Кредитні канікули» в АТ «КІБ»

АТ «КІБ» нагадує, що запровадив особливий режим обслуговування за кредитами, заради допомоги своїм Клієнтам-позичальникам під час карантину.
 
Комерційний Індустріальний Банк розуміє ситуацію, в якій опинилися наші Клієнти, та застосовує особливий режим обслуговування за кредитами для Клієнтів-позичальників, які постраждали внаслідок запровадження карантину.
 
Зменшення кредитного навантаження в період кризи - це не просто допомога, а у багатьох випадках - це реальний порятунок.
 
З 1 березня по 30 квітня 2020 року ми НЕ:
 

застосовуємо штрафні санкції за невиконання умов кредитного договору; нараховуємо підвищену процентну ставку на прострочену заборгованість за невиконання умов кредитного договору.

Ми розглядаємо питання щодо:
 

реструктуризації строкових кредитів на умовах, рекомендованих НБУ; відтермінування в оплаті основного зобов’язання.

Важливо!
 
Особливий режим – це НЕ ПРОЩЕННЯ БОРГУ. Це ВІДТЕРМІНУВАННЯ сплати боргу для Позичальників, чий фінансовий стан погіршився. Банк продовжує нараховувати відсотки за користування кредитами. Адже паралельно Банк нараховує відсотки за депозитами і сплачує їх.
 
Для розгляду Банком можливості здійснення реструктуризації у період з 1 березня по 30 квітня 2020 року необхідно дистанційно надати заявку на електронну адресу:
 

фізичним особам - drb@cib.com.ua юридичним особам - corp@cib.com.ua

У заявці необхідно докладно проінформувати Банк щодо ситуації, в яку Ви потрапили, за можливості додати скановані копії документів, які підтверджують тимчасову втрату роботи, втрату або суттєве зниження доходів чи припинення роботи бізнесу.
 
З кожним Позичальником буде проведено індивідуальну роботу для найкращого розуміння кожного випадку. Важливо, щоби Позичальники до цього сумлінно виконували свої кредитні зобов’язання. Тоді Банк може піти на зустріч навіть у дуже складних ситуаціях.
 
Також нагадуємо, що Контакт-центр АТ «КІБ» працює цілодобово 7 днів на тиждень. Ми з радістю проконсультуємо Вас за телефоном 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
 
Впевнені, що запропоновані інструменти будуть ефективними та нададуть змогу нашим Клієнтам менш болісно пережити період карантину.
 
АТ «КІБ» бажає усім міцного здоров’я! Подолаємо кризу разом!
 
%D0%94%D0%9E%D0%92%D0%86%D0%A0%D0%90%20%D0%A2%D0%90%20%D0%9F%D0%86%D0%94%D0%A2%D0%A0%D0%98%D0%9C%D0%9A%D0%90.jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»