НБУ ПІДТВЕРДИВ ПРОЗОРІСТЬ СТРУКТУРИ ВЛАСНОСТІ COMINBANK

Нагадаємо, що наприкінці листопада ПАТ "Комерційний Індустріальний банк", який працює на ринку під оновленим брендом ComInBank, повідомив про завершення угоди з придбання 100% акцій банку міжнародним інвестором, паном Стефаном Пінтером, який базується у м. Лондоні і спеціалізується на інвестиціях у ринки, що розвиваються.

 

Головними стратегічними цілями нового власника банку є розвиток можливостей банку з обслуговування підприємств малого та середнього бізнесу і підприємців в Україні а також впровадження сучасних банківських продуктів для пришвидшення розвитку економіки України. Також особлива увага буде приділена підвищенню ефективності та прибутковості діяльності банку.

 

Про банк

АТ "Комерційний Індустріальний банк" - універсальний банк зі 100% іноземними інвестиціями, який надає послуги корпоративним клієнтам і приватним особам вже більше 23 років (зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року).

У травні 2016 року "Комерційний Індустріальний Банк" увійшов до групи 50 провідних банків України за версією інформаційного агентства "FinClub".

У листопаді 2016 року рейтингове агентство StandardRating підтвердило надійність АТ "Комерційний Індустріальний Банк», оновивши рейтинг uaA (стабільний).

Банк має 14 відділень в наступних містах: Дніпро, Івано-Франківськ, Канів, Київ (3), Кропивницький, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Світловодськ, Харків (2), Херсон.

Банк має повну банківську ліцензію, що дозволяє здійснювати всі види банківських операцій в гривні та іноземній валюті а також ліцензію депозитарної установи, є учасником Фонду гарантування вкладів України та членом міжнародних платіжних систем MasterCard і VISA.

 

Про акціонера

Пан Стефан Пол Пінтер є засновником та виконавчим директором GML Capital LLP (www.gmlcapital.net) приватної інвестиційно-банківської та управляючої компаній з головним офісом в м Лондон, Великобританія. GML Capital LLP була заснована в 1983 році і спеціалізується в інвестуванні на ринках, що розвиваються і має досвід роботи в Україні з 1993 року. 

З 1996 року GML Capital LLP здійснює управління активами та виступає радником інвестиційних фондів, що зосереджені на інвестуванні в цінні папери, торгові та кредитні інструменти з високою доходністю та торговому фінансуванні на ринках, що розвиваються.  GML Capital LLP ліцензована Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) у США як зареєстрований інвестиційний радник та також авторизована і регулюється Financial Conduct Authority у Великобританії.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»