Оголошення

Шановні Клієнти!

У зв’язку із запровадженням в Банку вимог МСФЗ 9, а також змін до Інструкції про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України, затверджених постановою Правління Національного банку України № 89 від 11.09.2017р. (далі - Постанова НБУ №89), повідомляємо наступне.

З 11.12.2017р. Банк перейшов на новий План рахунків бухгалтерського обліку, у зв’язку з чим залишки коштів, що обліковувалися на рахунка з обліку довгострокових кредитів/депозитів, які відповідно до вимог Національного банку України вилучені з Плану рахунків, перераховані на нові рахунки, відкриті у відповідності до Постанови НБУ №89, а саме: переглянути файл

Одночасно повідомляємо, що закриття недіючих рахунків з обліку довгострокових кредитів/депозитів та відкриття нових рахунків здійснені Банком у відповідності до вимог  Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 12.11.2003р. № 492, зі змінами.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»