Роз'яснення щодо "кредитних канікул" в АТ "КІБ"

Шановні клієнти!
На підставі Закону України «Про споживче кредитування», з урахуванням змін, внесених згідно Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)») від 17.03.2020р. №533-IX  повідомляємо, що за період з 01 травня 2020 року по 31 травня 2020 року АТ «КІБ» не будуть застосовуватися штрафні санкції:
 

Пеня, штраф, підвищення процентної ставки до Позичальників – фізичних осіб у разі прострочення виконання (невиконання, часткове виконання) зобов’язань  за кредитним договором (несплата обов’язкового мінімального платежу, платежів по погашенню основного боргу, процентів за користування кредитними коштами, комісій згідно кредитного договору,  несвоєчасне страхування предметів застави, несвоєчасне надання фінансової звітності, несвоєчасне здійснення перевірок стану заставного майна та інші тощо), в т.ч. за договором, укладеним у формі Заяви (пропозиції) на приєднання до Правил банківського обслуговування фізичних осіб в АТ «КІБ». Незастосування штрафних санкцій не потребує укладання додаткових угод до відповідних кредитних угод (в т.ч. за договором, укладеним у формі Заяви (пропозиції) на приєднання до Правил банківського обслуговування фізичних осіб в АТ «КІБ»).

Хочемо зазначити, що прийнятий Закони України №533-ІХ від 17.03.2020р. не звільняє Позичальника від виконання своїх обов’язків перед Банком а звільняє від відповідальності за таке невиконання.
 
Нагадуємо, що здійснити оплату за кредитним договором Ви можете:
 

Через касу найближчого до Вас відділення Банку. Через систему дистанційного обслуговування фізичних осіб Cib-Online. Шляхом безготівкового переказу за реквізитами.

Наполегливо просимо мінімізувати своє перебування на вулиці та у громадських місцях і сплачувати дистанційно!
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»