Страхова компанія ДВ "СК "ГАРДІАН" стала партнером АТ "КІБ"!

У грудні було підписано договір про співпрацю між АТ «КІБ» та ТДВ "СК "ГАРДІАН". 

ТДВ "СК "ГАРДІАН" - страхова компанія з універсальним портфелем послуг, що надає комплексні програми захисту інтересів бізнесу,  широкий спектр страхових послуг для приватних осіб вже понад 12 років відповідно до виданих уповноваженим органом ліцензій. Є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ). Має 16 філіалів, 19 відокремлених підрозділів, 30 центрів обслуговування Клієнтів по всій Україні.

У 2019 році  компанія успішно пройшла аудит від міжнародної аудиторської компанії «HLB», чим підтвердила свою повну фінансову стабільність відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності.

У 2019 році стала членом Ліги страхових організацій України (ЛСОУ).

За  висновком експертного агентства «Експерт-рейтинг», компанія у 2018 році отримала рейтинг фінансової стійкості на рівні uaAА, що свідчить про дуже високий рівень фінансової стійкості. У 2019 році підтвердила цей статус.

ТДВ "СК "ГАРДІАН" здійснює діяльність зі страхування, перестрахування, на підставі та відповідно до виданих уповноваженим органом  ліцензій, а також фінансову діяльність стосовно формування та розміщення страхових резервів та їх управління.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»