COMINBANK серед лідерів соціальної відповідальності

За підсумками 2022 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) визначило ТОП-3 банків за рівнем корпоративної соціальної відповідальності.

До лідерів даного рейтингу увійшли банки:

1. АТ «КРЕДОБАНК»

2. АТ «КОМІНБАНК»

3. ПуАТ «АКОРДБАНК»

Свіже дослідження соціальної відповідальності банківського сектору агентство провело у березні 2023 року.

Вивчались як формальні показники, такі як витрати банків на податок на прибуток, участь банків на ринку військових ОВДП, так і неформальні ознаки соціальної активності, про які заявляли самі банки, а саме: умови для позичальників на час війни, участь у соціальних проектах, гуманітарних місіях, фінансування проектів, пов’язаних з укріпленням оборони міст та переселенням вимушених мігрантів.

Експерти відмітили, що, війна є одним із найбільших значущих факторів, який впливає на поточну економічну ситуацію в Україні. Однак, на фоні цього банківська система України залишається осередком ліквідності і джерелом кредитних ресурсів, що здатні підтримати як Збройні сили України, так і важливі для цивільного населення логістичні та гуманітарні процеси.

АТ «КОМІНБАНК» посів почесне 2-е місце. Команда банку потужно розвивала благочинність ще до війни. А у грудні 2022 року банк презентував оновлену корпоративну соціальну відповідальність DOBROKOLO, в рамках якої системно здійснюється низка благочинних ініціатив, зокрема щомісячна допомога військовому шпиталю. Далі — більше. Перелік добрих справ COMINBANK щоденно примножується.

JSC "COMINBANK"
JSC "COMINBANK"
Joint-stock company "Commercial Industrial Bank"