Експерти COMINBANK взяли участь у тренінгу «Управління екологічними та соціальними ризиками»

Представники АТ «КОМІНБАНК» відвідали тренінг з «Управління екологічними та соціальними ризиками», що пройшов у Кишиневі (Молдова) 16-18 квітня.

Подія відбулася в рамках Проєкту «Надзвичайна інклюзивна підтримка відновлення сільського господарства України» (ARISE) від Світового банку за участю Фонду Розвитку Підприємництва.

Учасники отримали можливість обговорити основні концепції, процеси, виклики та можливості управління екологічними та соціальними ризиками.

Під час заходу співробітники COMINBANKу розширили розуміння управління зазначеними ризиками, що сприятиме вдосконаленню процесу їх впровадження та забезпеченню єдиного підходу всіма банками. Також слухачі отримали інформацію, яка допоможе здійснити огляд Системи екологічного та соціального управління (СЕСУ) у Банку та привести її у відповідність до вимог проєктів Світового банку, поглибили знання щодо екологічних і соціальних стандартів Світового банку та знання про екологічні та соціальні (ЕС) ризики і їхні впливи для конкретних секторів, зокрема агробізнесу.

Наразі Світовий Банк докладає зусиль до трансформування Банківської системи України до сталого кредитування, в тому числі через інтеграцію Системи управління екологічними та соціальними ризиками та наголошує на важливості інтеграції СЕС для України.

На сьогоднішній день COMINBANK ціннісно поділяє прагнення сталого розвитку і робить дієві кроки у напрямку розвитку сталого фінансування. Банк перебуває на шляху ефективного впровадження ESG принципів у свої системи управління ризиками.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»