АТ «КІБ»: Закінчився строк дії банківської картки? Не треба йти в Банк, щоб перевипустити нову картку.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», запроваджено карантин на всій території України. Враховуючи зазначене, з урахуванням вимог та рекомендацій Національного Банку України, викладених у листі від 23 березня 2020 року №57-0009/15193 «Щодо технічної реалізації продовження терміну дії платіжних карток», АТ "КІБ" продовжує термін дії особистих та корпоративних платіжних карток, випущених Банком, термін дії яких завершується в березні та квітні 2020 року, додатково на строк 3 місяці для надання Клієнтам можливості здійснювати наступні види безготівкових операцій:
 

розрахунки в торгово-сервісних мережах; оплата в мережі Інтернет.

Водночас зазначаємо, що АТ "КІБ" автоматично робить перевипуск карток Клієнтів, відповідно до строків, вказаних на картці (у разі, якщо карткою користувалися хоча б один раз протягом останніх трьох місяців). Тож, якщо строк дії платіжної картки спливає під час карантину, картку буде перевипущено і вона чекатиме Вас у відділенні Банку, де обслуговується картковий рахунок.
 
Таким чином Ви можете або отримати у відділенні Банку нову перевипущену картку, або використовувати стару картку для розрахунку в торгово-сервісних мережах та в мережі Інтернет ще протягом трьох місяців.
 
Нагадуємо, що на час карантину Комерційний Індустріальний Банк змінив режим роботи відділень, що обслуговують Клієнтів. Зверніть увагу, що відділення Банку працюють із перервами на провітрювання та дезінфекцію приміщення. Також Банк обмежив кількість клієнтів, які можуть одночасно перебувати у відділенні — до 5 осіб та дотримуватись дистанції не менше 1 метру від інших відвідувачів. За наявності у Клієнта симптомів хвороби Банк має право відмовити в обслуговуванні такого Клієнта у відділенні Банку. Ми цінуємо безпеку наших Клієнтів та співробітників, тому просимо усіх Клієнтів відвідувати відділення у масках.
 
Залишайтеся вдома та будьте здорові!
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»