Грошові перекази від Комерційного Індустріалього Банку – нас обирають тисячі!

Грошові перекази від Комерційного Індустріалього  Банку – нас обирають тисячі!
 
Попри складну ситуацію у світі та країні у зв`язку з введенням карантину, банківська система України демонструє стабільність та безперебійність роботи. Одним з наочних свідчень цього факту є  показники АТ «КІБ», які зростають у багатьох напрямках.
 
Так,  за перший квартал 2020 року в Банку грошові перекази збільшилися на 28% у порівнянні з четвертим кварталом минулого року.
 
Нагадаємо, що Комерційний Індустріальний Банк  надає послуги грошових переказів через шість міжнародних систем та сервісів: MoneyGram, Western Union, Welsend, INTELEXPRESS, Ria та MONEGO.
 
 
Режим роботи відділень Банку під час карантину можна дізнатися на сторінці
 
Просимо Вас звернути увагу на Павила перебування Клієнтів у відділеннях АТ «КІБ» під час карантину:
 
Прохання дотримуватись дистанції не менше 1 метру від інших відвідувачів та користуватися медичними масками. Якщо кількість клієнтів у відділені більше ніж 3-5 осіб, очікуйте cвою чергу на вулиці з дотриманням дистанції. За наявності у Клієнта симптомів хвороби Банк має право відмовити в обслуговуванні такого Клієнта у відділенні Банку.
 
Контакт-центр АТ «КІБ» працює цілодобово 7 днів на тиждень, ми з радістю проконсультуємо Вас за 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
 
Бережіть себе та будьте здорові!
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»