Агентство «Стандарт-Рейтинг» визнало високу надійність депозитів COMINBANK

За підсумками 1-го кварталу 2023 року від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» (Україна) COMINBANK посів 8-е місце у ТОП-12 банків з найнадійнішими (привабливими) депозитами.

Визнання депозитів АТ «КОМІНБАНК» прокоментувала Голова Правління, Тетяна ПУТІНЦЕВА:

«За 30 років успішної роботи на ринку України COMINBANK уособлює турботу і підтримку. Наша перевага – це індивідуальний підхід до клієнта: натхненна потужна робота експертної команди для вигідної співпраці у примноженні своїх заощадження. Ми пропонуємо депозитні програми, які навіть у важкі часи війни допомагають українцям грамотно управляти особистими фінансами, безпечно зберігати гроші й комфортно їх накопичувати».

Експерти також підкреслили, що COMINBANK має міцну дохідну базу, його діяльність у перші місяці року була стабільно прибутковою. Станом на 01.04.2023 року АТ «КОМІНБАНК» сформував значний запас адекватності регулятивного капіталу Н2, якій дорівнював 18,96% при нормативі 10%.

За даними агентства підсумки першого кварталу 2023 року вказують на те, що банківська система України стала більш ліквідною та прибутковою. Агентство із оптимізмом дивиться в майбутнє і вважає, що банківська система України завдяки державним банкам та банкам з іноземним капіталом впевнено пройде кризу, викликану війною. Загальний прибуток банківської системи за 2022 року дорівнював 24,7 млрд грн, а за перший квартал 2023 року — 34,056 млрд грн.

Детальніше у релізі:

Банківська система України стала більш ліквідною та прибутковою — standard-rating.com

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»