АТ «КІБ» бере участь у конкурсі «FinAwards 2020» в номінації «Строковий вклад/Депозит»

Шановні Клієнти та партнери!

 

Повідомляємо Вам, що АТ «КІБ» бере участь у конкурсі «FinAwards 2020» в номінації «Строковий вклад/Депозит». Голосування триватиме до 21 лютого за посиланням. Запрошуємо підтримати Банк, взявши участь у голосуванні (номінація #2 Срочный вклад/Депозит).

 

«FinAwards 2020» - це щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі роздрібні банки в реалізації продуктів, клієнтських сервісів і технологій через призму клієнтського досвіду. Засновники премії сайти України про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua і Finance.ua. Організатор премії - одна з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.

 

Переможці в 15 номінаціях визначаються шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua і відкритого голосування читачів сайту Мінфін.

 

Продукти, визнані кращими за результатами премії, отримають спеціальний знак якості в продуктовому каталозі фінансового супер-маркету Finance.ua, що послужить вагомою перевагою для подальшого клієнтського вибору.

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA.JPG

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»