АТ «КІБ» переміг у номінації «НАЙБІЛЬШ НАДІЙНИЙ ТА СТІЙКИЙ БАНК» за підсумками X Всеукраїнського конкурсу «Банк року-2018», організованого міжнародним фінансовим клубом «Банкір»

10 жовтня в конференц-залі Університету банківської справи у м. Київ відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу «Банк року-2018». АТ «КІБ» переміг у номінації «НАЙБІЛЬШ НАДІЙНИЙ ТА СТІЙКИЙ БАНК» за підсумками X Всеукраїнського конкурсу «Банк року-2018», організованого міжнародним фінансовим клубом «Банкір». Нагороду конкурсу отримала Голова Правління Путінцева Тетяна Володимирівна.

Всеукраїнський конкурс «Банк року» за версією міжнародного фінансового клубу «Банкір» проводиться щорічно серед банків, зареєстрованих в НБУ, які отримали ліцензію на банківську діяльність в Україні.

Завданням конкурсу є підвищення престижу та рейтингу українських банків на міжнародній арені, можливість авторитетно заявити про їх унікальну клієнтоорієнтовану політику, посилення авторитету фінансово-банківського сектору України.

Кращі фінансові установи України визначалися з урахуванням таких якісних показників: відкритість і доступність інформації про діяльність учасника конкурсу, безумовне виконання вимог законодавства, підзаконних актів та нормативних документів Регулятора, бездоганна ділова репутація, відсутність скарг клієнтів і стягнень Регулятора, відповідність принципів діяльності міжнародним стандартам якості, наявність сертифікатів (національних і міжнародних) на відповідність діючим вимогам по даному виду діяльності, позитивні аудиторські висновки авторитетних українських і міжнародних аудиторських компаній, ефективність менеджменту в досягненні фінансових результатів, активність власних PR-служб, співпраця з діловими ЗМІ, дотримання принципів добросовісної конкуренції.

На церемонії нагородження були присутні члени клубу, експерти, партнери, співробітники банків та журналісти.

 

IMG_4692.JPG

 

 

1(1).jpg

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»