АТ «КІБ» перший у рейтингу валютних депозитів за версією «Мінфіну»!

«Комерційний Індустріальний Банк» продовжує тішити своїх вкладників вигідними відсотками за вкладами у національній та іноземній валюті.
 
Згідно з новим рейтингом видання «Мінфін», АТ «КІБ» посів перше місце за вигідністю вкладів у доларах США строком на 9 та 12 місяців. Наша оновлена Програма лояльності дозволяє отримувати до  5% - 5,5% річних, за умови розміщення вкладу через систему інтернет-банкінгу "CIB-online".
 
У рейтингу депозитів у євро АТ «КІБ» також посів перше місце. Наші Клієнти можуть отримати до 4,5% - 5% річних за вкладами на 9 чи 12 місяців!
 
За гривневими депозитами АТ «КІБ» посідає третє місце. Національну валюту в АТ «КІБ» можна розмістити під 15,25% - 16% річних строком на 9 та 12 місяців з урахуванням умов Програми лояльності. Це є дуже вагомим показником, враховуючи надійність, стабільність та індивідуальний підхід до клієнтів у нашому банку.
 
Нагадаємо, що під час карантину актуальним буде розміщення депозиту через систему інтернет-банкінгу "CIB-online". Ви можете підключитися, не виходячи з дому. За допомогою інтернет банкінгу "CIB- online " ви можете розміщувати та керувати депозитами, здійснювати платежі, перекази на інші картки, погашення кредитів тощо.
 
Також у разі розміщення депозиту через дистанційну систему інтернет-банкінгу "CIB-online" Ви отримаєте додатково до діючої ставки за депозитом +1% річних у гривні та +0,5% річних у доларах США або евро.
 
Дізнатися про можливості "CIB-online", ознайомитися з інструкцією щодо підключення та користування можна на сторінці.
 
Завантажуйте також мобільний додаток:
 

Google Play App Store

 
 
Контакт-центр АТ «КІБ» працює цілодобово 7 днів на тиждень, ми з радістю проконсультуємо Вас за телефоном 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
 
Не хворійте й без зусиль примножуйте капітал навіть під час карантину! З АТ «КІБ» це просто та безпечно! 
 
Polish_20200401_161329673.jpg
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»