АТ «КІБ» пропонує послуги по відкриттю ескроу рахунків

«Комерційний Індустріальний Банк» пропонує своїм Клієнтам нову послугу – відкриття і обслуговування рахунка ескроу. Такий рахунок надійно захищає сторони від ризиків невиконання умов договору.
 
Ескроу-рахунок (escrow account в перекладі з англ. «Цільовий депозитний рахунок») Якщо коротко, то це поточний рахунок, на якому кошти блокуються до того часу, поки не будуть виконані всі обов’язкові умови за контрактом між контрагентами.
 
Основні переваги ескроу:
 

На грошові кошти, зараховані на рахунок ескроу, через зобов'язання кожної зі сторін не може бути накладено арешт або обтяження; Засоби залишаються в безпеці на рахунку до моменту виконання зобов'язань за договором між власником рахунку ескроу і бенефіціаром; Рахунок ескроу дозволяє підвищити впевненість сторін угоди в тому, що інтереси всіх учасників дотримані; Навіть якщо угода не відбудеться, боржник зможе повернути собі кошти, які він планував передати продавцю або виконавцю, але не передав в силу того, що той не виконав свої зобов'язання належним чином.

%D0%94%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD%20%D0%B1%D0%B5%D0%B7%20%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%20(3)%20(1).png
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»