АТ "КІБ" пропонує юридичним особам оренду банківських сейфів

Оренда індивідуальних банківських сейфів є корисною пропозицією як для фізичних, так і юридичних осіб. Рівень захисту офісних приміщень дуже рідко дозволяє бути впевненим у безпеці документів, готівки, цінностей тощо. 
Альтернативою встановлення дорогих сейфів, бронедверей, систем безпеки є оренда банківських сейфів. Тим більше у Комерційному Індустріальному Банку діє програма лояльності, яка дозволяє заощадити до 40%!
 
Наші відділення забезпечують повний системний захист сейфів, що відповідає всім вимогам НБУ. 
 
АТ "КІБ" пропонує:
 

сучасні та надійні системи охорони – гарантія повного збереження вмісту індивідуального сейфа та відповідність усім умовам безпеки. Сейфи надійно захищені, охороняються 24 години на добу; зручність доступу – вільний доступ до сейфів у будь-який робочий час Банку; відповідність технічного стану сховищ вимогам Національного банку України та Держстандарту України; надійність та конфіденційність – наявність індивідуальних ключів, гарантія зовнішньої недоторканності та виключення доступу сторонніх осіб до Вашого сейфа. Вміст індивідуального сейфа відомий тільки Клієнту! можливість оформлення нотаріально посвідченої довіреності на право користування сейфом довіреній особі.

 
Контакт-центр АТ «КІБ» працює цілодобово 7 днів на тиждень, ми з радістю проконсультуємо Вас за телефоном 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
Бережіть себе та будьте здорові!
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»