АТ "КІБ" створює всі умови задля безперебійного та якісного обслуговування Клієнтів в умовах карантину

Шановні Клієнти та Партнери!
 
Попри складні обставини, які виникли у країні через епідемію коронавірусу повідомляємо, що обслуговування Клієнтів здійснюються Банком вчасно. Ми, як завжди, створюємо всі умови задля безперебійного, максимально швидкого та якісного обслуговування.
 
АТ "КІБ" не обмежує свою діяльність, проте корегує її відповідно до усіх протиепідеміологічних настанов та рекомендацій МОЗ України.
 
Для кожної відповідальної компанії найголовніше – це здоров’я та безпека усіх її співробітників та Клієнтів. АТ "КІБ" також не стоїть осторонь та докладає максимум зусиль для протидії вірусу.
 
Банком передбачено всі заходи безпеки для Клієнтів, які будуть відвідувати наші відділення: наші офіси обладнані усім необхідним для дезінфекції та безпечного функціонування. Всі співробітники банку повністю забезпечені засобами індивідуального захисту.
 
Усі працівники усвідомлюють свою відповідальність, працють спокійно, а за можливості – дистанційно. Це робить відвідування банку безпечнішим для наших родин та наших Клієнтів. Чим менше людей – тим менший ризик розповсюдження вірусу.
 
Ми дбаємо про комфорт Клієнтів, Партнерів та співробітників, їх здоров'я та оптимістичний настрій.
 
☎ Ми на зв’язку 24/7, тож завжди готові проконсультувати Вас про банківські послуги за номером Контакт-центру 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
 
Залишайтеся з нами та будьте здорові!
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»