АТ "КІБ" входить до переліку уповноважених банків, через які здійснюватиметься виплата пенсій, грошової допомоги та зарплати працівникам бюджетних установ

Відповідно до вимог пункту 4 Порядку відбору банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2001 №1231 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2019 №1151), Міністерство фінансів України 3 квітня 2020 року опублікувало перелік уповноважених банків на здійснення виплат пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. На сьогодні уповноваженими є 43 банки серед яких і Акціонерне товариство "Комерціний Індустріальний Банк".
 
Нагадаємо, Комерційний Індустріальний Банк пропонує безкоштовно скористатися продуктом «Соціальний» та відкрити рахунок або оформити картку міжнародної платіжної системи MasterСard. Продукт «Соціальний» дозволяє зручним способом, без зайвих витрат і часу отримувати пенсію, грошову допомогу та інші соціальні виплати. Ми пропонуємо безкоштовне обслуговування, а також багато інших переваг:
 

безкоштовне отримання пенсії та грошової допомоги в будь-якому банкоматі на території України; здійснення без комісій безготівкових розрахунків за покупки та послуги в торговельній мережі; 12% річних у гривні на залишок коштів на рахунку; Програма лояльності: додатково +1% річних у гривні до основної ставки за депозитом на строк від 3 місяців.

Більше інформації про продукт «Соціальний» та його переваги дізнайтеся за посиланням або за телефоном Контакт-центру 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
 
Бережіть себе та будьте здорові!
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»