Біг заради добра: COMINBANK втретє долучився до Київського марафону Незламності

Команда COMINBANKу взяла участь у Київському марафоні Незламності 2024, що відбувся 12-13 жовтня у столиці на Трухановому острові.

Вже втретє наші марафонці продемонстрували єдність та прихильність до здорового способу життя. Участь у спортивних заходах для команди банку – це не лише про підтримку фізичної форми, а й про силу духу, що є надзвичайно важливим в умовах війни, коли потрібно бути стійким, як фізично, так і морально.
 

COMINBANK бере участь у Київському марафоні Незламності з 2023-го року.

50% від прибутку із забігу організатори передадуть до UNITED24, державної фандрейзингової платформи, започаткованої Президентом України для збору коштів на підтримку держави.

Благодійна місія забігу відповідає цінностям корпоративної соціальної відповідальності Банку, що має назву DOBROKOLO. З початком війни практика добротворення банку зазнала трансформацій і була оптимізована, щоб ще більш ефективно відповідати новим викликам. З 2022-го року мета КСВ Комінбанку полягає у тому, щоб робити добрі справи за різними напрямками, в тому числі через корпоративне волонтерство та участь в спортивних заходах, що мають суспільно значущу мету.

Довідково

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом.

Давай #бігтиразом!

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»