ComInBank підключив Western Union і TYME

Приватне акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» запровадив для фізичних осіб переказ коштів за допомогою систем грошових переказів «WesternUnion» та «TYME»

«WesternUnion» працює на ринку фінансових послуг понад 150 років. Сьогодні, послуги компанії надаються через мережу з майже 500 тисяч пунктів обслуговування в більш ніж 200 країнах. Перекази здійснюються в доларах США, євро та російських рублях.

 «TYME» - нова система грошових переказів на ринку України, яка працює  більш ніж з 15 країнами закордоном та по території України. «TYME» в даний час зосереджена на розвитку основних міжнародних коридорів. Перекази здійснюються в гривні по території України та в  доларах США, євро та російських рублях за/із-за кордону. Відправка переказів здійснюється через три тисячі терміналів самообслуговування (ПТКС TYME), які функціонують по всій території України. Відправити та отримати переказ можливо у всіх  відділеннях «ComInBank».

 

«Ми гарантуємо не лише високу швидкість доставки, надійність і безпеку під час переказу ваших коштів, а й комфорті умови обслуговування в сучасних відділеннях банку з доброзичливим персоналом»- коментує Голова Правління Руслан Кізяк.

 

Довідка:

АТ "Комерційний Індустріальний банк" - універсальний банк, який надає послуги корпоративним клієнтам і приватним особам вже більше 23 років (зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року) та представлений на ринку під брендом ComInBank. У травні 2016 року "Комерційний Індустріальний Банк" увійшов до групи 50 провідних банків України за версією інформаційного агентства "FinClub". У березні 2017 року рейтингове агентство StandardRating черговий раз підтвердило надійність банку, оновивши рейтинг uaA (стабільний). У листопаді 2016 року акціонером банку став міжнародний інвестор пан Стефану Пол Пінтер, власник і директор міжнародної групи компаній GML з головним офісом в м Лондон, Великобританія. Група GML була заснована в 1983 році, має офіси в Лондоні, Києві, Москві, Генуї і Тбілісі, і здійснює управління активами в розмірі понад 600 млн. дол. США (в тому числі частина активів інвестована в державні цінні папери України та боргові інструменти деяких провідних корпоративних емітентів України).

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»