COMINBANK підтримує донорство крові: важлива доброчинна ініціатива соціально відповідального бізнесу

Команда центрального офісу COMINBANK в м.Києві долучилася до корпоративного донорства.

28 співробітників АТ «КОМІНБАНК» стали добровільними донорами крові.

Цей важливий крок у реалізації соціальної відповідальності банку свідчить про нашу відданість доброчинності та суспільному благу.

Адже наразі в Україні, в умовах нестабільної ситуації та підвищеного навантаження на медичні заклади, донорська кров є життєво необхідним ресурсом для лікування хворих і постраждалих.

COMINBANK успішно працює на ринку України понад 30 років та незмінно провадить соціально відповідальний підхід у своїй діяльності.

У 2022 році ми презентували оновлену концепцію корпоративної соціальної відповідальності під назвою DOBROKOLO і гаслом — «Добро всім, хто коло тебе». І даний захід є ще одним прикладом небайдужості та послідовної розбудови екосистеми наших світлих справ.

Наголосимо, що підтримка та розвиток корпоративного волонтерства є однією з пріоритетних задач КСВ DOBROKOLO: наші співробітники регулярно долучаються до благодійності за власною ініціативою.

Така заповзятливість та відповідальність є невід'ємною частиною корпоративної культури з орієнтацією на користь суспільства.

Відтепер корпоративні донації крові стануть для COMINBANK регулярною практикою.

Донорство крові — це врятовані життя!

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»