COMINBANK — подвійний переможець XIV Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2022»

COMINBANK став переможцем Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2022» одразу у двох номінаціях: «Найкращий Банк з індивідуального підходу до Клієнтів» і «Банк з найбільшою динамікою росту у військовий час» (за півроку було відкрито 14 нових відділень). Команда банку вважає це заслуженим визнанням інтенсивної кропіткої роботи впродовж надважких для всієх країни місяців.

Урочистий захід, присвячений оголошенню переможців конкурсу, відбувся 26 жовтня 2022 року в IQ Business Center. Цьогоріч усіх об‘єднало начасне гасло премії — ФІНАНСОВА ОБОРОНА УКРАЇНИ.

Тетяна Путінцева, Голова Правління COMINBANK, подякувала організаторам і підкреслила, що найпотужніша сторона експертності COMINBANK — це комплексне вирішення бізнес-завдань клієнтів унікальною командою професіоналів.

«Персоналізований підхід до кожного клієнта завжди був основою бізнес-моделі нашого банку, й нові кроки до покращення послуг стали особливо вагомими, як і відкриття нових відділень попри війну. Сервісна модель обслуговування вдосконалюється з кожним роком, тому що ми прагнемо надавати клієнтам максимально комфортні та гнучкі рішення», — прокоментувала очільниця.

«Сьогодні ми радіємо як власним успіхам, так і успіхам колег — всі зараз працюємо заради перемоги, заради України. Вдячні за те, що Міжнародний Фінансовий Клуб BANKIR згуртовує нас і знаходить можливість висвітлювати те, що безумовно надихає всю банківську спільноту», — підкреслила вона.

 

Справка

«XIV - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «БАНК РОКУ - 2022» — це рейтинг відкритості, прозорості та довіри, до банків і страхових компаній.  Лаурети конкурсу були нагороджені почесними дипломами з номінаціями та пам’ятним знаком з високим титулом «ФІНАНСОВА ОБОРОНА УКРАЇНИ». Для організатора події International Financial Club "BANKIR" вже стало доброю традицією нагороджувати найкращі банківські установи і церемонія 26 жовтня 2022 не стала винятком.

З перших днів війни члени International Financial Club "Bankir" в складі Міжнародної банківської спільноти приклали зусилля до забезпечення безперебійної роботи у фінансовій площині. Були активізовані механізми міжнародної фінансової допомоги Україні, та підтримка ініциатив і низки рішень на міжнародному рівні для послаблення економіки агресора.

International Financial Club "BANKIR" (banksinfo.kiev.ua)

www.facebook.com/bankir.magazine

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»