ComInBank відкрив нове відділення у Києві

Публічне акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» відкрив нове відділення в Дніпровському районі міста Києва за адресою вул. Юрія Шумського, 1. 

Нове відділення надає повний перелік послуг фізичним та юридичним особам. Зокрема, клієнти можуть здійснювати платежі, розміщувати депозити під привабливі відсотки, скористатися кредитними пропозиціями або оформити платіжну карту. Режим роботи відділення: понеділок - п'ятниця, з 9.00 до 18.00, без перерви на обід.
 
«Це вже третє відділення, відкрите в столиці, в якому ми гарантуємо високу швидкість обслуговування, надійність і безпеку а також комфорті умови обслуговування з доброзичливим та високопрофесійним персоналом - прокоментував подію Голова правління банку Руслан Кізяк. 
 
Детальну інформацію, щодо роботи відділень «ComInBank» та актуальні банківські послуги ви можете дізнатися за телефоном інформаційного центру Банку: 0 800 501 200 (зі стаціонарних телефонів в межах України - безкоштовно), або безпосередньо зв'язавшись з відділенням: (044)561-25-88; (093)144-44-35.
 
IMG_4105.JPG

 
Довідка:
 
АТ "Комерційний Індустріальний банк" - універсальний банк, який надає послуги корпоративним клієнтам і приватним особам вже більше 23 років (зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року) та представлений на ринку під брендом ComInBank.
У травні 2016 року "Комерційний Індустріальний Банк" увійшов до групи 50 провідних банків України за версією інформаційного агентства "FinClub".
У березні 2017 року рейтингове агентство Standard Rating черговий раз підтвердило надійність банку, оновивши рейтинг uaA (стабільний).
У листопаді минулого року акціонером банку став міжнародний інвестор пан Стефану Пол Пінтер, власник і директор міжнародної групи компаній GML з головним офісом в м Лондон, Великобританія. Група GML була заснована в 1983 році, має офіси в Лондоні, Києві, Москві, Генуї і Тбілісі, і здійснює управління активами в розмірі понад 600 млн. дол. США (в тому числі частина активів інвестована в державні цінні папери України та боргові інструменти деяких провідних корпоративних емітентів України).
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»