COMINBANK ЗВІТУЄ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРШОГО ПІВРІЧЧЯ

Публічне акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» демонструє динамічне зростання по всім напрямкам у першому півріччі поточного року:

Так, активи банку за перше півріччя зросли на 74% до 538,7 млн грн, в т.ч. кредитний портфель  зріс на 71% до 234,3 млн. грн.

Об’єм коштів, залучених від клієнтів за шість місяців, збільшився більш ніж на 100% до 319,2 млн. грн. Загальні зобов’язання банку зросли на 94% до 327,5 млн. грн. Власний капітал зріс на 49% до 211,2 млн грн.

Чистий прибуток банку наростаючим підсумком з початку року склав 1, 683 млн. грн, що на 38% більше аналогічного період минулого року. 

Мережа відділень на дату прес релізу нараховує 23 точки продаж.

Довідка:

АТ "Комерційний Індустріальний банк" - універсальний банк, який надає послуги корпоративним клієнтам і приватним особам вже більше 23 років (зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року) та представлений на ринку під брендом ComInBank.

У листопаді минулого року акціонером банку став міжнародний інвестор пан Стефан Пол Пінтер, власник і директор міжнародної групи компаній GML з головним офісом в м Лондон, Великобританія. Група GML була заснована в 1983 році, має офіси в Лондоні, Києві, Москві, Генуї і Тбілісі, і здійснює управління активами в розмірі понад 600 млн. дол. США (в тому числі частина активів інвестована в державні цінні папери України та боргові інструменти деяких провідних корпоративних емітентів України).

У березні 2017 року рейтингове агентство Standard Rating черговий раз підтвердило надійність банку, оновивши рейтинг uaA (стабільний).

У травні 2017 року "Комерційний Індустріальний Банк" вдруге увійшов до групи 50 провідних банків України за версією інформаційного агентства "FinClub".

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»