Депозитна акція "Найвища планка"

Шановні Клієнти!


Раді повідомити, що 01 червня 2022 року стартує депозитна акція для фізичних осіб «Найвища планка», відповідно до якої ви маєте 100% шанс підвищити річну ставку за депозитними вкладами за допомогою скретч-картки.
 
Для участі в Акції необхідно розмістити кошти на вклад (депозит) в національній валюті на суму від 1 000,00 гривень (включно) або в іноземній валюті на суму від 100,00 доларів США або Євро (включно) на строк від 6 місяців і більше на умовах вкладу (депозиту) «Максимальний дохід».

Отримайте скретч-карту та гарантовано отримайте від 0,5% до 2% річних до діючої ставки за депозитним вкладом. Один Учасник може взяти участь в Акції один раз на день. У випадку, якщо у клієнта протягом дня закінчується термін дії більше ніж одного вкладу, всі такі вклади можуть взяти участь в Акції, разом з тим для кожного вкладу використовується окрема скретч-карта. Допускається використання більше однієї скретч-карти в день у разі, якщо Вкладник оформлює Вклад в одній валюті на різні періоди розміщення (6-12, 12-18, 18-24, 24-40 місяців). Загальна кількість вкладів, які беруть участь в Акції протягом всього терміну її дії, Учасникам Акції не обмежена.

Строк дії акції з 01 червня 2022 року по 29 липня 2022 року включно.
Акція проводиться на всій території України, де відкриті відділення АТ «КІБ», за винятком територій, на яких проводяться воєнні (бойові) дії, та територій, що перебувають під загрозою окупації або тимчасово окуповані державою-агресором/державою-окупантом.

Скретч-картки зі ставкою «2» проценти річних розповсюджуються лише на вклади в гривнях. Максимальна сума такого вкладу не може перевищувати 1 млн гривень. У випадку, якщо Учасник Акції витягнув скретч-картку зі ставкою «2» проценти річних, але бажає відкрити вклад в іноземній валюті, то така скретч-картка вважається зіпсованою та Учасник акції має право взяти участь в Акції ще раз і витягнути скретч-картку із бонусом, який розповсюджується на вклади в іноземній валюті.

Офіційні умови акції за посиланням

Більше інформації за телефоном Контакт-центру 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України) або у найближчому відділенні АТ «КІБ».
 
Переваги депозитів від АТ «КІБ»:
•  український банк зі 100% іноземним капіталом (Велика Британія)
•  присутність у ТОП-рейтингах найкращих депозитів
•  учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»