Допомагаємо Україні разом!

З першого дня війни, СomInBank робить свій внесок у нашу спільну перемогу.  Ані на день, ані навіть на годину, у найскладніші моменти першого місяця війни, банк не зупинився: ми продовжуємо виконувати всі наші зобов’язання перед клієнтами та здійснювати банківські платежі. Іноді — під обстрілами у підвалах, іноді — на переповнених вокзалах Західної України або сусідніх держав — але завжди наші працівники з честю виконують свій професійний та громадянський обов’язок, забезпечуючи стабільність банківської системи у режимі 24/7. 

Сьогодні, завдяки незмінній довірі наших клієнтів, які навіть у цей важкий час продовжують здійснювати платежі по кредитним зобов’язанням та відкривати нові депозити, ми можемо зробити ще більше. ComInBank підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією “ВГО “Лицарський Хрест”. Ця організація надає системну допомогу Збройним Силам України, Територіальній обороні ЗСУ та людям, які опинились у зоні бойових дій.  До складу організації входять і співробітники банку, які у вільний від основної роботи час, роблять все можливе для нашої спільної перемоги.

Під час підписання Меморандуму, Голова Правління ComInBank Тетяна Путінцева акцентувала свою увагу на готовності Банку допомагати справі оборони нашої держави всіма можливими способами. «Я щиро захоплююсь нашими співробітниками. Я завжди знала, що вони — справжні професіонали своєї справи, але сьогодні пишаюсь не тільки їх професіоналізмом, але й громадянською позицією. Співробітники нашого банку захищають державу в рядах ЗСУ й Територіальної оборони ЗСУ, активно здійснюють волонтерську діяльність, допомагаючи нашим воїнам і мирним мешканцям, які постраждали від війни. Сьогодні ми масштабуємо та об’єднуємо наші зусилля, концентруючись на головній спільній меті — перемозі нашої держави над ворогом” — заявила Тетяна Путінцева, CEO ComInBank.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»