Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Путінцева увійшла до четвірки кращих фінансистів країни за версією щорічної професійної премії FinAwards

Колектив Комерційного   Індустріального   Банку вітає з Днем народження Голову Правління Банку Путінцеву Тетяну Володимирівну!

 

Цього року вона відзначає День нарождення у статусі номінанта на звання «Банкір року» щорічної професійної премії FinAwards.

 

У номінації взяли участь ТОП-менеджери банків, під чиїм керівництвом досягнуто значних якісних показників у розвитку фінансової установи. Нині Тетяна Володимирівна завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі та мудрому керівництву увійшла до четвірки кращих фінансистів країни.

 

FinAwards 2019 - це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та ТОП-менеджерам банків за особливі досягнення у розбудові роздрібних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів.

 

Засновники премії - найбільші сайти України про фінанси та інвестиції Мінфін і Finance.ua. Організатор премії - одна з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.

 

Переможці в 15 номінаціях визначаються шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua і відкритого голосування відвідувачів сайту.

 

Шановна Тетяно Володимирівно, колектив Банку щиро вітає Вас із Днем народження та з новим професійним досягненням! Наснаги й творчої енергії Вам для майбутніх звершень!

 
Putinceva_CIB.jpg
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»