Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Путінцева увійшла до десятки найбільш успішних жінок, які працюють у фінансовому секторі України за версією щорічного конкурсу «Королева фінансового успіху 2019»

Видавничий Дім «Україна Бізнес» та аналітичний журнал «Фінансові послуги» оприлюднили результати щорічного голосування у номінації «Королева фінансового успіху - 2019». Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Володимирівна Путінцева увійшла до десятки найкращих.
 
У номінації «Королева фінансового успіху» традиційно брали участь том-менеджери банків, страхових, лізингових, інвестиційних компаній, аудиторських фірм, кредитних союзів, корпорацій і великих компаній, пов’язаних із фінансовим сектором України. Життєвий досвід і професіоналізм усіх номінанток вже давно стали прикладом для наслідування.
 
Методологія конкурсу розраховувалась за декількома параметрами, як то: оцінка експертів Оргкомітету Конкурсу, результати он-лайн голосування ринку і читачів, дослідження публікацій у ЗМІ та Інтернеті щодо професійної діяльності номінанток.
 
Довідково:
 
Редакційна рада Видавничого Дому «Україна Бізнес» і компетентне журі, до складу якого входять представники ICC, ЛСОУ, НАКСУ, ВАКС, СПМСППУ, МИГ, РА «Стандарт-Рейтинг», Асоціації ділового туризму та інших компетентних профільних організацій приготували урочисту Презентацію проекту «Королева фінансового успіху 2019» з врученням призів від ексклюзивних партнерів, що відбулась 4 лютого 2020 року.
 
Метою проведення конкурсу «Королева фінансового успіху 2019» є популяризація успішних менеджерів-жінок, які працюють на фінансових ринках; інформування про досягнення і успіхи перших осіб, акціонерів, засновників фінансових установ, провідних фахівців, топ-менеджерів державних і приватних компаній.
 
IMG_9470%D1%81.jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»