Голова Правління ComInBank Тетяна Путінцева доповіла про підсумки роботи Комітету АУБ на Підсумковому урочистому заході організації

27 січня у Києві відбувся Підсумковий урочистий захід Асоціації українських банків (АУБ) за підсумками 2021 року. Участь в заході взяла Голова Правління ComInBank, голова Комітету АУБ з питань нагляду за діяльністю банків Тетяна Путінцева.

 У своєму виступі Тетяна Путінцева підбила підсумки роботи Комітету АУБ з питань нагляду за діяльністю банків, звернула увагу, що членами асоціації було порушено низку питань щодо діяльності комітету, пов’язаних з контролем капіталу банків та нормативів діяльності банків. «Вказані питання були проаналізовані нами, а напрацьовані пропозиції були надані НБУ. Національний Банк України з розумінням ставився до необхідності розгляду наших звернень по суті, але здебільшого ці питання потребують більшого терміну для їх погодження» - зазначила Тетяна Путінцева.

На завершення свого виступу,  Голова Правління СomInBank наголосила на необхідності інтенсифікації співпраці членів АУБ та подякувала керівництву АУБ за виконання надзвичайно важливої функції – захисту інтересів комерційних банків.

 

 

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»