Голова Правління COMINBANK відвідала нове відділення банку у Львові

Голова Правління COMINBANK Тетяна Путінцева завітала з робочим візитом до нового відділення у місті Львів.

Нагадаємо, що цьогоріч у жовтні відкрилося Львівське відділення № 2 Акціонерного товариства «Комерційний індустріальний банк» за адресою вулиця Івана Огієнка, буд.4. У відділенні надається весь спектр банківських послуг для юридичних і фізичних осіб.

«Від початку війни на Львівщині стартували тисячі нових підприємницьких ініціатив. Ми захоплюємося цими людьми, які сьогодні роблять неймовірне сміливі і цілеспрямовані, вони гнучко пристосовуються до форс-мажорних обставин, надають робочі місця, запускають виробництва, передають частину прибутку на потреби ЗСУ. COMINBANK всіма силами готовий сприяти становленню таких бізнесів. Бо мова про глобальне питання взаємопідтримки і стійкості цілої країни. Разом ми працюємо, щоб Україна якнайшвидше перемогла. Власне тому вже друге наше відділення успішно запрацювало у Львові. Потік клієнтів і запитів тут дуже інтенсивний внаслідок внутрішньої міграції», розповіла Тетяна Путінцева.

Очільниця також подякувала працівникам нового відділення за професіоналізм, підкресливши, що впевнена у поточній стратегії банку, зокрема щодо планів подальшого розширення.  

«Майбутнє за нашою перемогою і банківськими сервісами європейського рівня в кожному регіоні держави. А Львів зараз є одним із тих міст, де підприємницькій спільноті комфортно співдіяти заради збереження національної економіки», — додала Тетяна Володимирівна.

Розвиток мережі COMINBANK під час війни є показником плідної роботи команди та готовності не словом, а ділом відстоювати український фінансовий фронт. Окрім цього банк активно працює над новими затребуваними продуктами, диджиталізацією, автоматизацією процесів на всіх рівнях і вдосконаленням сервісів обслуговування.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»