Голова Правління Комерційного Індустріального Банку Тетяна Путінцева взяла участь у конференції в УНІАН

25 серпня голова Правління Комерційного Індустріального Банку Тетяна Путінцева взяла участь у конференції в УНІАН, що була проведена благодійною організацією "Фудбенк" (Food Bank) з нагоди 10-річчя своєї роботи. 

«Долучитися до реалізації благодійних програм нас надихнула команда "Фудбенк", якій за 10 років своєї діяльності вдалося зібрати і передати людям понад 6 тисяч тон продуктів харчування і товарів першої необхідності. Це вражає і надихає! Зі своєї сторони ми запропонували провести ряд семінарів для населення щодо фінансової грамотності. Наші фахівці підготували навчальну програму, яка буде корисна людям і сприятиме якісному та безпечному розвитку фінансового ринку. Хочу подякувати команді "Фудбенк" за можливість приєднатися до важливої справи, оскільки для нашого банку важливо не тільки будувати успішний бізнес, а й бути корисними для суспільства» - зазначила Тетяна Володимирівна.

Приємно спостерігати, що корпоративно-соціальна відповідальність українського бізнесу стає дедалі потужнішою. Кошти, що виділяються на підтримку соціальних та екологічних проектів, збільшується щороку, а разом з цим наша держава стає більш комфортною для життя. 
Для команди Комерційного Індустріального Банку дуже важливо робити свій внесок у благодійні справи та мати професійних і щирих партнерів.

 

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»