Голову Правління АТ «КІБ» Тетяну Путінцеву визнано претендентом у номінації «Банкір року» щорічної професійної премії FinAwards 2019

Шановні Клієнти та партнери!
 
З радістю повідомляємо Вам, що Голову Правління АТ «КІБ» Тетяну Володимирівну Путінцеву визнано претендентом у номінації «Банкір року» щорічної професійної премії FinAwards 2019.
 
У номінації беруть участь ТОП-менеджери банків, під чиїм керівництвом досягнуто значних якісних показників у розвитку фінансової установи.
 
FinAwards 2019 - це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та ТОП-менеджерам банків за особливі досягнення у розбудові роздрібних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів.
 
Засновники премії - найбільші сайти України про фінанси та інвестиції Мінфін і Finance.ua. Організатор премії - одна з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
 
Переможці в 15 номінаціях визначаються шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua і відкритого голосування відвідувачів сайту.
 
 
Putinceva_CIB.jpg
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»