Інтернет-банкінг «CIB-ONLINE» для приватних Клієнтів

АТ «КІБ» пропонує своїм Клієнтам – приватним особам скористатися системою дистанційного банківського обслуговування - інтернет-банкінгом «CIB-online». За допомогою цієї сучасної та безпечної системи Клієнти банку мають цілодобовий доступ до власних рахунків і операцій з ними з будь-якого смартфона або комп'ютера через мережу Інтернет у будь-якій точці світу. 
Система «CIB-online» розроблена для фізичних осіб, які мають рахунки в Банку та держателів платіжних карток. Система інтернет-банкінгу «CIB-online» не вимагає додаткового програмного забезпечення або спеціальних знань, доступ до «CIB-online» можна отримати через будь-який браузер.
 
Для початку роботи в «CIB-online» достатньо лише звернутись до відділення Банку, де було відкрито рахунок, операції за яким здійснюються з використанням платіжних карток, та зареєструватися на сторінці інтернет-банкінгу за посиланням або у мобільному додатку для iOS та Android (скачати можна тут).
 
Більш детальну інформацію про можливості інтернет-банкінгу «CIB-online» дізнайтеся на сторінці або цілодобово в Контакт-центрі АТ «КІБ» за телефонами: 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів у межах України).
 
Ми запустили тільки перший реліз системи «CIB-online», робота з розширення онлайн-сервісів вже ведеться. Про нові функціональні можливості системи інтернет-банкінгу «CIB-online» вже скоро проінформуємо наших Клієнтів додатково. Запропонуємо ще більше додаткових переваг, серед яких нові види платежів та інше. Слідкуйте за нашими новинами на сайті Банку.
 
Інтернет-банкінг «CIB-online» - це простий і доступний кожному спосіб самостійного проведення фінансових операцій!
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»