#Карантинопоради від АТ «КІБ» №1: як розвиватися і не нудьгувати під час карантину?

Карантин триває другий місяць, за вікном далеко не "майже весна", а сонячна та тепла квітнева пора. Людей "тягне" на вулицю, у закриті парки, сквери тощо. Але карантин має бути у пріоритеті. АТ «КІБ» підготував серію #карантинопоради для мотивації сидіти вдома, які підійдуть як людям, що працюють в ізоляції, так і тимчасово безробітнім.
 
Об'єднання сім'ї
 
Наступні дні ви будете проводити багато часу зі своїм партнером та дітьми. Ви вирішуєте, чи будете проводити цей час наодинці з "приклеєними" очима до екрана телефону, або ж насолоджуватися разом домашнім затишком.
 
Якщо покласти руку на серце - ви справді добре знаєте свою сім’ю? Які неприємності сьогодні турбують вашу дочку, які життєві плани вашого сина? У багатьох сім’ях члени родини сьогодні знають один одного лише поверхово, бо не мають часу на гарну розмову в каруселі повсякденного життя. Тепер у вас є шанс це виправити.
 
Раніше сім'ї збиралися рано ввечері поговорити один з одним у тісному сімейному колі. Приготуйте разом щось незвичне і влаштуйте красиву вечерю. Організуйте вечір настільних ігор у своїй вітальні, подивіться фотографії всіх ваших спільних канікул. Ви здивуєтеся, скільки нового ви дізнаєтесь про членів своєї родини!
 
Розкрийте свою пристрасть
 
Багато людей проживають все своє життя, не знаючи, що їм справді подобається. Якщо ви ще не знайшли діяльність, яка вас наповнює і в якій ви відчуваєте себе майстром, тепер у вас є шанс.
 
Витягніть зі столу олівці, фарби та пензлі своїх дітей і починайте малювати, або сідайте за комп’ютер і спробуйте написати історію. Інтернет насичений історіями про те, як люди на карантині в Китаї навчилися малювати, шити одяг, фотографувати, робити прикраси або навіть програмувати!
 
Далі буде...
 
COVID-19.jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»