#Карантинопоради від АТ «КІБ» №2: як розвиватися і не нудьгувати під час карантину?

АТ «КІБ» продовжує серію #карантинопоради. Як стверджують психологи, часткова ізоляція може стати потужним трампліном для поштовху у розвитку особистості. Головне – не дати прокрастинації жодного шансу. 
 
Поліпшити свій фізичний стан
 
У вас немає часу регулярно займатися спортом у повсякденному житті? Тепер часу вам буде достатньо. В Інтернеті є багато онлайн-уроків йоги, бодібілдингу та танцювальної хореографії, які допоможуть вам перетворити вітальню у власний тренажерний чи танцювальний зал. Для цього зовсім необов’язково мати спорядження та професійні тренажери.
 
Спробуйте онлайн-подію
 
Не всі культурні чи спортивні події було повністю скасовано - багато з них просто змінили зовнішній вигляд на Інтернет-версію. Тепер ви можете відвідати багато подій у формі онлайн-зустрічі. Це може бути конференція, де люди балакають на певну тему через веб-камери або в прямому ефірі, лекції, концерти чи інші художні виступи. Це все легко знайти в Інтернеті.
 
Побалуйте себе психологічним та фізичним розслабленням
 
Завдяки тому, що майже все закрито в період карантину, ви можете випробувати життя, яке було, скажімо, сто років тому, якщо не враховувати працю. Спокійне життя, де людині більше нічого не потрібно, окрім задовільнення власних життєвих потреб. Власне, коли в останній раз ви встигли посидіти на балконі під полуденним сонцем або прийняти розслаблюючу ванну, почитати класичну літературу навіть вранці?
 
У сьогоднішні неспокійні часи зупинятися немає коли, що негативно відбивається на психічному стані людей. Національний карантин може стати для вас можливістю заспокоїтись, уповільнити свій життєвий темп і нарешті розслабитися. Після декількох тихих і неспішних днів ви можете відчути себе більш спокійно, ніж після умовних «турецьких» канікул.
 
COVID-19%20(1).jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»