#Карантинопоради від АТ «КІБ» №3: як розвиватися і не нудьгувати під час карантину?

#ComInBank у серії #карантинопоради не дає нудьгувати у самоізоляції чи на віддаленій роботі. Саме час поговорити про подорожі та соціальні ззв'язки. Звісно, не виходячи з дому. 
 
Подорожуйте на дивані
 
Ви шкодуєте, що не можете поїхати за кордон чи по Україні через пандемію коронавірусу? Замість запланованих подорожей під час відпусток люди вимушені сидіти дома. Проте, невелика розрада все ж є. За допомогою Планета Земля та Карти від Google ви можете досліджувати Гімалаї, наприклад, або покататися вулицями Нью-Йорка та багатьох інших міст світу.
 
Допоможіть комусь іншому
 
Як відомо, коронавірус найбільш загрожує людям похилого віку. Подумайте, чи є у вас старший сусід чи знайомий, якому треба вигулювати собаку, купити харчів, чи просто поспілкуватися телефоном? Якщо у вас є зручна можливість та навички, ви можете взяти участь у різноманітних волонтерських ініціативах. Наприклад, люди вдома шиють маски для медичних працівників та людей, які входять до групи ризику чи займаються доставленням продуктів.
 
Зміцнюйте свої соціальні зв’язки
 
Можливо, у вас є друзі, з якими ви давно не контактували? Або люди, яким ви давно забули відповісти у мессенджері, хоча й хотіли це зробити? Тепер у вас є шанс відновити стосунки з людьми котрі, через брак часу, якось випали з вашого життя. Просто напишіть їм і запитайте, як вони проводять час на карантині. Якісні стосунки з людьми допоможуть вам подолати цю кризу з оптимізмом.
 
COVID-19%20(1)%20(1).jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»