Комерційний Індустріальний Банк розпочав «Осінню акцію»

АТ «КІБ» з 16 вересня по 31 жовтня 2019 року запускає акцію за депозитними рахунками фізичних осіб «Осіння акція» під гаслом «Депозит відкривай – планшет вигравай!»*. 
 
ComInBank завжди думає про те, як бути більш цікавим для існуючих та потенційних Клієнтів. Крім того, що ми пропонуємо одні з найвигідніших умов за банківськими вкладами для фізичних осіб, ще й даруємо подарунки та додаткові бонуси! Наші вкладники мають змогу виграти один з чотирьох сучасних планшетів та отримати додатковий бонус до базової ставки за вкладом. Дарувати подарунки Клієнтам – це так приємно! :)
 
Учасники акції: фізичні особи, які в період дії акції* відкрили в АТ «КІБ» депозитний вклад у гривні та/або у дол. США та/або євро на строк від 6 місяців і більше на умовах депозитного продукту «Максимальний дохід»;
 
Мінімальна сума вкладу: 1000 грн, або 100 дол. США, або 100 євро; 
 
Відсоткові ставки:
 

до 18,5%* річних у гривні; до 5,5%* річних у дол. США та євро.

Не проґавте свій шанс вигідно вкласти гроші, та отримати приємні бонуси від ComInBank!
 
 
Osinnya%20akciya_1(2).jpg
 
Ставки вказано з урахуванням бонусів згідно з умовами акції* за депозитними рахунками фізичних осіб «Осіння акція». Розмір гарантованої суми відшкодування ФГВФО за вкладами, включаючи відсотки, 200 000 грн, незалежно від кількості рахунків в одному банку. Зображення в макеті носить виключно рекламний характер та не відповідає вигляду подарункових планшетів.
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»