Комерційний Індустріальний Банк став переможцем Національної премії «Вибір Країни 2020»

В результаті дослідження методом URSA 50 (Ukrainian Rating System of Awards), серед підприємств, що працюють в Україні, відповідно до фінансових показників FinScore та MarketScore, Комерційний Індустріальний Банк став переможцем Національної премії «Вибір Країни 2020»!

У рамках Національної бізнес премії України «Вибір країни 2020» також були відзначені члени Правління Банку. Статус-звання «Золоті руки» отримала Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Володимирівна Путінцева. Статус звання «Професіонал року» отримали: Перший заступник Голови Правління Лілія Овчарова та фінансовий директор, член Правління Василь Колесник.

У 2020 році Комерційний Індустріальний Банк піднявся на 7 позицій в рейтингу Національного Банку України, більш ніж вдвічі наростив активи та зафіксував високий прибуток.

"Ми завжди були універсальним банком, але корпоративний бізнес є і залишається для нас пріоритетним. При цьому, безумовно, наші зусилля також спрямовані на створення комфортного сервісу і для фізичних осіб. Нашою основною перевагою перед великими банками є наша гнучкість і мобільність.

Не менш важливою перевагою є напрацьований досвід роботи в корпоративному сегменті. У сьогоднішніх непростих ринкових умовах ми багато уваги приділяємо консультаційній підтримці Клієнтів, знаходимо механізми вирішення нестандартних бізнес-завдань і намагаємося з розумінням ставиться до тимчасових труднощів.

Ця нагорода – результат наполегливої праці професійної команди Банку. Безумовно, ставши банком зі 100% іноземним капіталом, довіра до нас зросла. Це, своєю чергою, сприяло суттєвому приросту ресурсної бази та збільшення числа вкладників. У нас з акціонером єдине бачення розвитку банку, ми впевнено дивимося в завтрашній день і переконані, що цілі стратегії будуть досягнуті", - заявила пані Тетяна.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»