«Комерційний Індустріальний Банк» та польська «ЕКСІ КОНСАЛТИНГ» уклали міжнародну угоду про співпрацю

Важливу міжнародну угоду для підтримки малого та середнього бізнесу підписали Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Путінцева та Голова Правління «ЕКСІ Консалтинг» Вальдемар Пшибілі. 

Цей крок спрямовано на підтримку приватного бізнесу в Україні, який відкриє шлях багатьом вітчизняним підприємствам доступ до джерел середньострокового та довгострокового фінансування, яке буде надаватися польськими банками-партнерами «ЕКСІ Консалтинг».

Угодою передбачено, що під час підготовки бізнес-проектів для фінансування, Клієнти нашого банку зможуть отримати професійну підтримку «ЕКСІ Консалтинг» щодо: 

  • пошуку оптимальних кредитних пропозицій;
  • підготовки повної проектної документації;
  • підготовки необхідних документів для отримання фінансування.

– Наша спільна угода з «Комерційним Індустріальним Банком» вирішує одразу дві надважливі задачі: посиленню конкурентоспроможності українських підприємств, а також інтеграції економіки України до внутрішнього ринку ЄС. Малі та середні підприємства є опорою економіки як у ЄС, так і в Україні, тому їх підтримка є пріоритетним завданням будь-якої держави – зазначив Голова Правління «ЕКСІ Консалтинг» Вальдемар Пшибілі.

– Ми завжди наголошуємо, що найвища цінність для АТ «КІБ» – Клієнти. Тепер вони будуть мати доступ до середньо та довгострокового фінансування, а також можливість отримати професійний консалтинг від експертів Європейського рівня. Це є надзвичайно цінним в умовах економічних ускладнень через пандемію COVID-19, – наголосила Голова Правління «Комерційного Індустріального Банку» Тетяна Путінцева.


 

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»