Комерційний Індустріальний Банк значно укріпив свої позиції серед 50-ти провідних банків України

Фінансово-аналітична група «Фінансовий клуб» підбила підсумки щорічного рейтингу «50 провідних банків України». Основою для аналізу банківського ринку традиційно є квартальна та річна звітність, а також внутрішня інформація банків, яка була надана у вигляді анкетування банківськими установами організаторам проекту. За результатами рейтингу Комерційний Індустріальний Банк зайняв тридцять друге місце, покращивши свої позиції одразу на 18 пунктів.

 

«Нинішні результати проекту «50 провідних банків України-2019» свідчать про те, що Комерційний Індустріальний Банк активно зміцнює свої ринкові позиції, і ми впевнені, що це тільки початок успішного росту і розвитку. Банк запускає нові продукти і сервіси, розширює регіональну мережу відділень, постійно інвестує в технологічні інновації, розвиває дистанційні канали обслуговування Клієнтів, успішно нарощує ресурсну базу, кредитує бізнес і населення, сприяючи розвитку економіки країни. Зі зростанням рівня довіри з боку Клієнтів АТ «КІБ» постійно покращує свої позиції в провідних національних рейтингах надійності та стабільності» - відзначила Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Путінцева.

 

Про банк:

Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» - універсальний банк, який надає повний спектр послуг корпоративним клієнтам і приватним особам вже понад 25 років (зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року). АТ «КІБ» - це Банк із 100% іноземним капіталом (Велика Британія), який входить до групи ДЖІ ЕМ ЕЛ (GMLBANKINGGROUP). Довгостроковий кредитний рейтинг Акціонерного товариство «Комерційний Індустріальний Банк» за національною шкалою на рівні uaАА (банк або окремий борговий інструмент з рейтингом uaAА характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами).

Ліцензія НБУ №186 від 11.11.2011. Свідоцтво учасника ФГВФО № 106 від 06.11.2012

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»