Комерційному Індустріальному Банку 25 років!

Шановні Клієнти, Партнери та Колеги!
 
Сьогодні Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» відзначає ювілейну двадцять п`яту річницю успішної роботи на фінансовому ринку України!
 
За роки свого існування АТ «КІБ» став надійним та стабільним партнером для своїх клієнтів. Ми впоралися не з однією кризою й знаємо, як долати труднощі, не зупиняючись у своєму розвитку. За 25 років ми навчилися здобувати прихильність та довіру Клієнтів і Партнерів, адже головними принципами співпраці для нас є індивідуальний підхід, відповідальність та чесність.
 
АТ «КІБ» неодноразово ставав лауреатом різних премій та укріплював свої позиції в рейтингах. Серед останніх – покращення довгострокового кредитного рейтингу за національною шкалою на рівні uaАА та перемога в номінації «НАЙБІЛЬШ НАДІЙНИЙ ТА СТІЙКИЙ БАНК» у Всеукраїнському конкурсі «Банк року-2018», організованому міжнародним фінансовим клубом «Банкір».
 
Проте, ми не зупиняємося на досягнутому: в планах на найближче майбутнє – розширення регіональної мережі, підвищення якості обслуговування Клієнтів. Ми планомірно і впевнено рухаємося до намічених цілей, ніколи не зупиняючись на досягнутому.
 
Від імені Правління вдячна за співпрацю та довіру всім нашим Клієнтам, Партнерам та Акціонеру. Також дякую всьому колективу АТ «КІБ» за сумлінну працю та високий професіоналізм.
 
З повагою Голова Правління Т. В. Путінцева
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»