«Комерційному Індустріальному Банку» сьогодні 26!

Багато це чи мало? Все відносно. Але за цей час нам є, про що згадати та є, чим пишатися. Команда банку разом із Вами, шановні Клієнти та Партнери, пройшла складний, проте цікавий шлях становлення та розвитку.
 
З маленького банку АТ «КІБ» виріс до банківської структури всеукраїнського масштабу, яка налаштована бути максимально ефективною та має 100% статутного іноземного капіталу. Наразі ділова репутація АТ «КІБ» у наших Клієнтів та Партнерів асоціюється із європейською якістю та стабільністю завдяки рівню обслуговування, поміркованій політиці та чудовим пропозиціям. Скромно підсумуємо успіх за останній рік:
 

24 квітня 2019 року за результатами щорічного рейтингу «50 провідних банків України-2019» Комерційний Індустріальний Банк зайняв тридцять друге місце, покращивши свої позиції одразу на 18 пунктів. 15 травня 2019 року Голова Правління АТ «КІБ» Тетяна Путінцева увійшла до четвірки кращих фінансистів країни за версією щорічної професійної премії «FinAwards». «FinAwards» - це щорічна професійна премія, що присуджується ТОП-менеджерам банків, під керівництвом яких досягнуто значних якісних показників у розвитку фінансової установи. 25 червня 2019 року Комерційний Індустріальний Банк здобув перемогу в номінації «ПЕРШИЙ БАНК З ЕСКО-КРЕДИТУВАННЯ» за версією Першого всеукраїнського проєкту «Фінансові установи України: гідні, успішні, надійні».

Масштабні плани на майбутнє ми підкріплюємо реальними можливостями. АТ «КІБ» планує свої продукти, орієнтуючись на найкращі ринкові пропозиції як для корпоративних Клієнтів, так і для населення. Також у пріоритеті автоматизація банківських процесів, впровадження новітніх технологій задля Вашої користі та зручності.
 
Дякуємо Вам, що обираєте АТ «КІБ»! Для нас важливий кожен Клієнт та його прибуткове майбутнє!

 

%D1%84%D0%B1_%D0%BE%D0%B1%D0%BB-01.jpg

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»