Комінбанк — у ТОП-30 кращих банків України!

За підсумками щорічного дослідження «Фінансового клубу» КОМІНБАНК посів 27 місце у ТОП-50 рейтингу «50 провідних банків України 2020», піднявшись відразу на 5 позицій у порівнянні з результатами минулого року.
 
Рейтинг був підготовлений «Фінансовим клубом» на підставі інформації банків та експертних оцінок. До складу наглядової ради рейтингу увійшли голова Ради Незалежної асоціації банків України Роман Шпек, Міністр фінансів у 2018-2020 роках Оксана Маркарова і член ради директорів Європейського банку реконструкції і розвитку Артем Шевальов.
 
«Наша професійна команда працює на результат за будь-яких обставин. Попри те, що з приходом пандемії COVID-19 ми, як і всі, перебудовувалися і вчилися працювати в нових умовах, входження в рейтинг стало можливим завдяки як злагодженій роботі, так і завдяки клієнтам і партнерам, які користуються продуктами і послугами КОМІНБАНК і довіряють нам. Поліпшення нашої позиції в рейтингу говорить про правильність обраної нами стратегії. Ми і надалі будемо задовольняти потреби наших клієнтів, створювати їм комфортні умови для взаємовигідного партнерства і співпраці», — зазначила Голова Правління АТ« КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» Тетяна Путінцева.
 
Рейтинг був складений на підставі щомісячних даних Національного банку, квартальної та річної звітності, а також внутрішньої інформації банків. Дослідницька група враховувала дані по 120 показниками: 
 
про процентні ставки по залученню та розміщенню коштів, 
про умови кредитування, 
територіальній присутності банків, 
рівні використовуваних інформаційних технологій, 
гнучкості підходів до оцінки кредитних ризиків і по ряду інших показників, що характеризують основні напрямки діяльності
тощо
У нинішньому дослідженні особливу увагу аналітична група приділила віддаленому обслуговуванню і самообслуговуванню, а також на сегмент альтернативного фінансування — лізинг, факторинг, документарні операції.
 
Довідка:
 
АТ «КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» заснований в 1993 р і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. КОМІНБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. У червні 2020 року рішенням Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» було оновлено довгостроковий кредитний рейтинг Акціонерного Товариства «КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» за національною шкалою на рівні uaАА. Банк нараховує 36 відділень в різних регіонах України.
 
КОМІНБАНК розвиває дистанційні канали продажів. Інтернет-банкінг PAY.CIB дозволяє здійснювати банківські операції з комп'ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці.
 
КОМІНБАНК приєднався до інформаційної кампанії НБУ #ШахрайГудбай, мета якої - навчити українців основам правил безпеки безготівкових і онлайн-платежів.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»