Комінбанк здешевить кредити для аграріїв України!

Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» підписав Меморандум з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України про загальні засади співробітництва для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників.
 
Підписання Меморандуму — спільний крок КОМІНБАНКУ та держави про об’єднання зусиль у створенні сприятливих умов у фінансово-кредитному забезпеченні сільгосптоваровиробників.
 
«Використання коштів державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників здійснюється відповідно до Порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України за наступними напрямками: державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції; часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва; фінансової підтримки розвитку фермерських господарств та фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів» — зазначає Денис Буюн, Директор Департаменту з продажів АТ «КІБ».
 
Більш докладно про програму
 
Довідка
 
АТ «КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» заснований в 1993 році, працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. АТ «КІБ» виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. У червні 2020 року рішенням Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» було оновлено довгостроковий кредитний рейтинг Акціонерного Товариства «КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» за національною шкалою на рівні uaАА. Банк нараховує 36 відділень в різних регіонах України.


АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»